Hey, sunt Ioana

Am 32 de ani, am umblat  singură cu rucsacul prin Asia, am o mică afacere online și în prezent călătoresc cât pot de mult într-o dubă cu iubitul meu și cei 3 câini ai noștri. Sunt obsedată de ideea de libertate pentru că de-a lungul timpului nu m-am simțit deloc așa. Cea mai mare parte din viață mi-a fost condusă de frică: frica de a fi judecată, frica de a eșua, frica de a fi singură, frica de a mă face de rușine. Numește o frică și probabil am simțit-o (mai puțin cea de păiajeni, cu ăia nu am nicio problemă).

N-am să vă mint, încă mai simt fricile astea uneori. Le numesc anxietăți, momentele acelea când mi se umple sufletul cu furtuni și mintea cu idei că nimic nu merge bine. Dar am descoperit câteva unelte care m-au schimbat mai mult decât oricare altele și pe care le folosesc când vreau să-mi amintesc că pot să-mi fac viața fix așa cum vreau, că defectele mele mă fac speșăl și că lumea-i sursă nesfârșită de magie: călătoritul, scrisul și succesele altora. Așa că despre asta e vorba aici: despre cum putem să ne eliberăm de fricile noastre închipuite cu povești despre vulnerabilitate, despre oameni curajoși și călătoriile prin lume și  prin-năuntrul nostru care ne-au schimbat. 

Sper ca liberi.ro să fie un spațiu unde să te simți în siguranță să fii tu însuți, să te vindeci, să visezi și să prinzi curaj să faci orice-ți dorești. Eu, cel puțin, asta intenționez să fac aici.

 

© 2020 Liberi.ro. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit!